, 'opacity': false, 'speedIn': , 'speedOut': , 'changeSpeed': , 'overlayShow': false, 'overlayOpacity': "", 'overlayColor': "", 'titleShow': false, 'titlePosition': '', 'enableEscapeButton': false, 'showCloseButton': false, 'showNavArrows': false, 'hideOnOverlayClick': false, 'hideOnContentClick': false, 'width': , 'height': , 'transitionIn': "", 'transitionOut': "", 'centerOnScroll': false }); })

Wednesday, February 19, 2020

ZViZ okrugli sto

Okrugli sto u okviru kampanje “Siguran zagrljaj Zemuna” održan je 28. 10. 2010. godine u Domu zdravlja Zemun, sastanku su se odazvali predstavnici gotovo svih relevantnih institucija sa teritorije GO Zemun.

Zaključak okruglog stola je još jednom potvrdio naša zapažanja o realnom postojećem stanju: da ne postoji umreženost institucija na lokalu i da je to uzrok što su postojeći mehanizmi zaštite dece od zlostavljanja i zanemarivanja nedovoljno efikasni. Takođe je ocenjeno da lokalna samouprava nije dovoljno uključena u te mehanizme i da bi umrežavanje i koordinirane aktivnosti svih relevantnih institucija bilo više nego potrebno.

Dodajte svoj komentar

Recite nam šta mislite...
i ako želite svoju sliku uz komentar, preuzmite gravatar!