, 'opacity': false, 'speedIn': , 'speedOut': , 'changeSpeed': , 'overlayShow': false, 'overlayOpacity': "", 'overlayColor': "", 'titleShow': false, 'titlePosition': '', 'enableEscapeButton': false, 'showCloseButton': false, 'showNavArrows': false, 'hideOnOverlayClick': false, 'hideOnContentClick': false, 'width': , 'height': , 'transitionIn': "", 'transitionOut': "", 'centerOnScroll': false }); })

Wednesday, February 19, 2020

Zviz izložba

Udruženje RODITELJ Vas poziva da u utorak 21. decembra sa početkom u 12h prisustvujete otvaranju izložbe pod nazivom SIGURAN ZAGRLJAJ ZEMUNA, u holu Gradske opštine Zemun (glavni ulaz, hol u prizemlju).

Ovo je jedna u nizu  manifestacija u okviru kampanje javnog zagovaranja „Siguran zagrljaj Zemuna“ koju Udruženje RODITELJ uz podršku Balkanskog Fonda za lokalne inicijative (BCIF) i Odeljenja za internacionalni razvoj Britanske ambasade (DFID).

Cilj kampanje je da podstakne sve institucije u opštini Zemun koje se bave zaštitom dece od zlostavljanja i zanemarivanja da se na efikasan način umreže i time budu u mogućnosti da pruže još efikasniju zaštitu.

Na izložbi će biti izloženi radovi dece iz predškolskih ustanova, osnovnih i srednjih škola na temu: Imam prava da…, Ko me štiti…?, Nasilje stop i dr. Radovi će predstavljati dečije viđenje njihovih prava i načina na koji ih ostvaruju, kao i mehanizama zaštite dece od nasilja.

Izložba će trajati od 21.12. do 23.12.2010.godine

Ujedinimo se u zaštiti dece od zlostavljanja i zanemarivanja.

Nečije detinjstvo te zove u pomoć.

Dodajte svoj komentar

Recite nam šta mislite...
i ako želite svoju sliku uz komentar, preuzmite gravatar!