, 'opacity': false, 'speedIn': , 'speedOut': , 'changeSpeed': , 'overlayShow': false, 'overlayOpacity': "", 'overlayColor': "", 'titleShow': false, 'titlePosition': '', 'enableEscapeButton': false, 'showCloseButton': false, 'showNavArrows': false, 'hideOnOverlayClick': false, 'hideOnContentClick': false, 'width': , 'height': , 'transitionIn': "", 'transitionOut': "", 'centerOnScroll': false }); })

Wednesday, February 19, 2020

Majka ćuti o sudbini sina

October 4, 2010 by  
Hronika

Marina Andrejić u bolnici Centralnog zatvora nije progovorila o nestanku Đorđa. Advokat: Ne daje nove informacije, ali se ponaša normalno. Uskoro kraj istrage

POŽAREVAC – Majka još nije dala nove informacije o nestanku sina Đorđa. Ponaša se sasvim normalno.

Ovakve utiske izneo je Srbislav Stojanović, advokat Marine Andrejić (38), osumnjičene da je 22. jula ubila sina Đorđa (13). Branilac je posetio majku u bolnici beogradskog Centralnog zatvora gde je ona na psihijatrijskom posmatranju koje se privodi kraju.

JANUARSKI ZAVRŠETAK ISTRAGA protiv Marine Andrejić može trajati najduže šest meseci, do 25. januara 2011. godine. Do tada mora biti podignuta optužnica ili doneta odluka o odustajanju od krivičnog gonjenja.

foto www.sxc.hu

Mali Đorđe je nestao pre 72 dana nakon što je sa majkom otišao van sela. Dva dana kasnije, ona je uhapšena zbog sumnje da ga je usmrtila, a određen joj je pritvor od 30 dana, koji je kasnije produžen za još dva meseca.

Advokat Stojanović je naveo da se naredne nedelje očekuje saslušanje još jednog preostalog svedoka, nakon čega bi istraga mogla da se okonča.

- Do tada će stići i izveštaj psihijatrijskih veštaka iz Beograda, očekujem da će svi spisi iz istrage biti dostavljeni višem javnom tužiocu, koji će dalje odlučivati o postupku. Ne želim da prejudiciram njegovu odluku, ali moguće je da po isteku pritvora, 25. oktobra, Marina bude puštena na slobodu, jer telo dečaka, kao dokaz ubistva za koje se ona sumnjiči, nije pronađeno – rekao je Stojanović.

T. M. | 01. oktobar 2010. |  www.novosti.rs

Dodajte svoj komentar

Recite nam šta mislite...
i ako želite svoju sliku uz komentar, preuzmite gravatar!