, 'opacity': false, 'speedIn': , 'speedOut': , 'changeSpeed': , 'overlayShow': false, 'overlayOpacity': "", 'overlayColor': "", 'titleShow': false, 'titlePosition': '', 'enableEscapeButton': false, 'showCloseButton': false, 'showNavArrows': false, 'hideOnOverlayClick': false, 'hideOnContentClick': false, 'width': , 'height': , 'transitionIn': "", 'transitionOut': "", 'centerOnScroll': false }); })

Saturday, January 18, 2020

Ubica petogodišnje ćerke uračunljiv

September 23, 2010 by  
Hronika

Zaječar – Viši sud u Zaječaru podigao je optužnicu protiv Srđana Nikolića (31) iz Majdanpeka jer je 21. jula ove godine u kući svoje majke u Boru ubodom noža u srce ubio svoju petogodišnju ćerkicu Tamaru N.

Pre podizanja optužnice Viši sud je uputio Nikolića u Specijalnu zatvorsku bolnicu u Beogradu radi veštačenja uračunljivosti. Lekari su ustanovili da je Srđan u momentu zločina bio uračunljiv i da nije psihički oboleo.

Srđan je prilikom saslušanja u policiji nakon zločina bio pod vidnim uticajem alkohola i sedativa. Tada je i priznao zločin.

Rekao je kako je ćerkicu ubo nožem dok je gledala crtani film. Prilikom davanja izjave Srđan nije pokazivao vidljive znakove kajanja i ponavljao je da je to uradio jer ga je žena varala – kazao je tada borski advokat Nebojša Živanović, koji je bio dodeljen da po službenoj dužnosti brani osumnjičenog.

Nikolić je izvršio zločin oko 23 sata, kada mu je majka bila na poslu, a on je u njenoj kući ostao sam sa ćerkom.

S. B. | 23. 09. 2010. | www.blic.rs

Dodajte svoj komentar

Recite nam šta mislite...
i ako želite svoju sliku uz komentar, preuzmite gravatar!