, 'opacity': false, 'speedIn': , 'speedOut': , 'changeSpeed': , 'overlayShow': false, 'overlayOpacity': "", 'overlayColor': "", 'titleShow': false, 'titlePosition': '', 'enableEscapeButton': false, 'showCloseButton': false, 'showNavArrows': false, 'hideOnOverlayClick': false, 'hideOnContentClick': false, 'width': , 'height': , 'transitionIn': "", 'transitionOut': "", 'centerOnScroll': false }); })

Saturday, January 18, 2020

Silovao ćerku i bludničio nad maloletnom unukom

September 29, 2010 by  
Hronika

Sremska Mitrovica – Policija iz Sremske Mitrovice je uhapsila Ranka K. (60) iz Belegiša, osumnjičenog da je u proteklih osam godina silovao svoju ćerku S. K. (34), kao i da je u poslednje vreme po telu dodirivao njenu desetogodišnju ćerku, saznaje „Blic“.

foto glendali (www.sxc.hu)

Prema nezvaničnim informacijama seksualno zlostavljanje prijavila je upravo Rankova ćerka S. K. Ona je inače bila udata i iz tog braka ima ćerku, ali se posle razvoda vratila kod oca.

- U istrazi je utvrđeno da je on u prethodnih osam godina silovao svoju ćerku, koja je inače sa svojim detetom, živela kod njega. Navodno je ćerku seksualno zlostavljao uz izgovor „kada mogu drugi, mogu i ja“ – kaže sagovornik „Blica“ blizak istrazi.

S. K. je, međutim, seksualno zlostavljanje prijavila tek kada je primetila da njen otac sve češće po telu dodiruje njenu desetogodišnju ćerkicu jer se najverovatnije zabrinula da će uskoro Ranko K. početi da siluje i unuku. Ona je istražnim organima ispričala i to.

Posle prijave ćerke, ali i prikupljanja dokaza Ranko K. je uhapšen i juče je priveden istražnom sudiji na saslušanje. Osumnjičene je za silovanje ćerke i obljubu nad nemoćnim licem – svojom desetogodišnjom unukom. Kako „Blic“ saznaje Ranko K. do sada nije hapšen zbog seksualnih delikata.
A. Ž. A. | 28. 09. 2010. | www.blic.rs

Dodajte svoj komentar

Recite nam šta mislite...
i ako želite svoju sliku uz komentar, preuzmite gravatar!